Обладнання для холодного пресування олії

Обладнання для холодного пресування оліїЯкщо Вам потрібно обладнання для холодного пресування олії для будь-якої мети, будь то особиста потреба або яке-небудь Ваше виробництво того вимагає - Ви знайшли те, що шукали. Тому як обладнання для холодного пресування олії є основним напрямком і основною спеціалізацією нашої організації. Ми також є учасниками більшості як всеукраїнських, так і регіональних виставок сільськогосподарського спрямування.

Чому саме наше обладнання для холодного пресування олії варте нашої уваги? По-перше, тому що наші олійні преси є досить простими у використанні. Все, що потрібно для їх роботи - джерело живлення, Ваші продукти, які Ви хочете відправити на перероблення в олію і також всього одна людина, яка буде керувати машиною і направляти її роботу в потрібне русло, стежачи за беззбійною роботою апарату.

Шукаєте обладнання для холодного пресування олії? Зупиняйте пошуки, адже Ваш найкращий варіант - це ми.

По-друге, наші агрегати є компактними в своїх розмірах і в той же самий час потужними в продуктивності. Вони показують хороші результати роботи, якісно перемелюючи продукт. У наше обладнання для холодного пресування олії вкладено механізм роботи при температурі не більше 50-ти градусів Цельсія. Саме цей механізм забезпечує правильний процес виготовлення біодизельного палива або ж олії для фармацевтичних цілей, при більш високих температурах дана задача стає просто неможливою, адже продукт втрачає свої властивості.

Найкраще в країні обладнання для холодного пресування олії Ви знайдете на нашому заводі. Швидше ознайомтеся з асортиментом!