Шнековий маслопресс холодного віджиму

Шнековий маслопресс холодного віджимуШнековий маслопресс холодного віджиму - це багатозначуще оснащення будь-якої олійниці. Дуже багато і дуже часто ми в своєму існуванні, в різних його сферах, використовуємо олію: харчова промисловість, фармацевтика, транспортна сфера і багато інших ніші нашого з Вами буття вимагають такої сировини. Будь-який підприємець, займаючись віджиманням масел з відповідних рослин, знає, що йому не обійтися без шнекового маслопресса холодного віджиму на своєму підприємстві.

На кухні в кожної господині знайдеться хоча б якесь масло, але ж все це заслуга шнековоо маслопресса холодного віджиму. Саме завдяки цьому оснащенню олійниці у домогосподарок вдаються такі смачні засмажені м'ясні страви, наприклад, або які-небудь заправлені соком соняшнику страви.

Купуючи шнековий маслопресс холодного віджиму у нас, Ви також отримуєте високу швидкість і якість переробки сировини на власному цеху.

Видобуток масел є дуже затребуваною на сьогоднішній момент галуззю харчової промисловості, особливо в нашій країні, яка по статистикам лідирує в вирощуванні соняшників і виробленні масел. У кожному місті, селі  чи селищі є хоча-б одна-дві олійниці, які служать для задоволення людських потреб у цьому продукті. Адже, насправді, складний механізм, який називається «людський організм» вимагає в своєму раціоні обов'язкове вживання жирів рослинного походження, інакше неможливо повноцінне його функціонування і бессбойную робота, яку ми називаємо «здоров'я». І ось для вироблення цієї самої сировини, званої маслом, як раз таки дуже необхідний шнековий маслопресс холодного віджиму. За допомогою методики холодного віджиму, при такій же процедурі, але при низьких температурах, все-таки залишається «врятованими» набагато більше мікроелементів, ніж при гарячому віджиманні.

Зважившись здобути шнековий маслопресс холодного віджиму на свою олійницю - Ви знаходите і порятунок всіх благодатних особливостей свого продукту.