Маслопрес холодного віджиму

Маслопрес холодного віджиму - це одне з найважливіших обладнань на маслоробні, за допомогою якого люди отримують рослинні масла. Крім соняшнику, масло отримують з ріпаку, льону, гірчиці, гарбуза і навіть з оливи. Соняшникова і оливкова олія - ​​одні з найпопулярніших в домашньому господарстві. З їх допомогою люди готують безліч страв, заправляють салати або просто вживають як корисний продукт під час хвороби або дієти. Якщо у Вас є своє підприємство, яке займається видобутком масел з олійних культур, Вам потрібно придбати маслопрес холодного віджиму.

Рослинне масло дуже необхідне в приготуванні їжі, в кондитерських і інших харчових виробах. Воно має лікувальні властивості і додає енергії людському організму. Життя людини не обходиться без вживання олії рослинного походження. Якщо Вам необхідний маслопрес холодного віджиму для видобутку якісного масла, Вам потрібно замовити його у «УкрЕкспо-процес».

Видобуток масел на сьогоднішній день - це дуже затребувана галузь, тому в кожному населеному пункті є хоча б одна або дві олійниці. Холодне пресування олії - найкорисніше, так як при температурі менше 50 градусів за Цельсієм не можуть втратитися корисні амінокислоти і мінерали. Маслопрес холодного віджиму вельми делікатно підігріває і віджимає розігріті насіння соняшнику або льону, внаслідок чого виходить свіжа олія. Люди, які мають свої паї і своє зерно, вважають за краще здавати соняшник в олійницю, де працює маслопрес холодного віджиму, так як при гарячому віджиманні олія виходить не такою ароматною і корисною.

Вам потрібно купити додатковий або основний новий маслопрес холодного віджиму для Вашої олійниці? «УкрЕкспо-процес» забезпечить Вас всім необхідним обладнанням для видобутку олії.