Маслопреси Україна

Маслопреси УкраїнаМаслопреси (Україна) є спеціалізованим обладнанням, яке призначене для якісного відділення олії від насіння соняшнику, льону, ріпаку, гірчиці тощо Олія не може відокремитися іншим способом, окрім пресування. Коли на насіння йде вплив преса, вони віддають весь жир (олію), який вони містять. Таким чином, були створені маслодавки холодного віджиму (олія видобувається при температурі не більше 50 градусів) і гарячого, коли насіння ретельно прожарюються, щоб при пресуванні вийшло більше олії. «УкрЕкспо-процес» - це надійне підприємство, на якому Ви можете замовити маслопреси (Україна) будь-якого віджиму.

Багато наших клієнтів вважають за краще гарячий віджим насіння, так як з його використанням олії виходить на порядок більше, ніж при холодному віджиманні. Але є і клієнти, які хочуть отримати світле масло з не смаженого насіння, тому вони купують для своїх потреб маслопреси (Україна) холодного віджиму.

Маслодавки, або маслопреси, винайшли ще в стародавні часи, тільки тоді не було таких сучасних матеріалів, щоб виготовити автоматичні маслодавки. Тоді все робилося за допомогою каменю, який заміняв сучасний прес. Але, так як ми живемо в зовсім іншу епоху, коли всі люди і підприємства досить розвинені, ми вважаємо за краще купувати маслопреси (Україна) найостанніших моделей. Кожен клієнт має право вибрати гідну продукцію, яка б прослужила йому довгі роки «вірою і правдою». Якщо Ви всерйоз зацікавлені придбати дійсно якісну продукцію, звертайтеся в «УкрЕкспо-процес». Тут продаються маслопреси (Україна) як холодного, так і гарячого віджиму насіння.

Замініть свої старі маслопреси (Україна) на нові, більш потужні і сучасні. Радимо вже зараз зробити Ваше замовлення, так як з настанням збору врожаю техніка може подорожчати.